Anasayfa Medya Haberler Ajans Bilge, Adana’da Eğlence Sektörüne Yön Veriyor
Ajans Bilge, Adana’da Eğlence Sektörüne Yön Veriyor | Ajans Bilge Sosyal Medyada Paylaş

Ajans Bilge, Adana’da eğlence sektörüne yön veriyor

Ajans Bilge, 2007 yılından beri organize ettiği konserlerle Adana’da eğlence sektörüne yön veriyor.

Adana’da konser denildiğinde ilk akla gelen Ajans Bilge, ünlü sanatçıların menajerliğini üstlenen Şen Ajans’ın da Çukurova temsilciliğini yapıyor. Birçok ünlü sanatçıyı Adanalılarla buluşturan Ajans Bilge, ilk konser organizasyonunu 2007 yılında Yıldız Tilbe’yi sahneye çıkararak yaptı.

2012 yılında Bülent Ersoy’u Adana’ya getirerek büyük olay yaratan Ajans Bilge, kuruluşundan bu yana açık-kapalı mekânlarda, festivallerde çok sayıda konsere imza attı. Türkiye’nin dört bir yanında belediye ve festival organizasyonlarında konser düzenleyerek ünlü sanatçıları sahneye çıkaran Ajan Bilge, Demet Akalın’dan Edis’e, Gülşen’den Gökhan Özen’e, Hadise’den Sinan Özen’e kadar birçok sanatçının menajerliğini yapıyor.

Ajans Bilge’nin düzenlediği konserler, menajerliğini yaptığı sanatçılar, verdiği reklam ve organizasyon hizmetleri, konser, organizasyon ve reklam hizmeti almak için https://www.ajansbilge.com.tr internet sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmakta ve kişisel verileriniz işlenmektedir. Detaylı bilgi almak ve kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenmek için Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikamız’ı inceleyin.