Anasayfa Medya Haberler Ajans Bilge, Google ADS Reklamları İle Satışlarınızı Artırıyor
Google ADS Reklamları İle Satışlarınızı Artırıyor | Ajans Bilge Sosyal Medyada Paylaş

Ajans Bilge, Google ADS Reklamları İle Satışlarınızı Artırıyor

İnternetin hayatımızda her geçen gün daha fazla yer etmesi, firmaların bu mecra üzerinden tanıtımlarına hız vermelerine neden oldu. Her gün milyarlarca insan internette farklı arama motorlarında farklı anahtar kelimesi araması yapıyor. Kullanıcıların yüzde 90’a yakını arama motorlarında Google’yi kullanıyor. Bu da Google’ye dünyada en çok kullanılan arama motoru olduğu anlamına geliyor. Google’nin bu durumu tanıtım yapmak isteyen firmaların dikkatini çekiyor. Google üzerinden tanıtım yapan firmalar, daha çok nihai tüketiciye ulaşarak satışlarını artırmaya çalışıyor.

Ajans Bilge de profesyonel ekibiyle birlikte Google ADS reklamları firma veya markanızı tanıtarak satışlarınızı artıyor. Ajans Bilge ortaklarından Serap Tatlı, hayatın her geçen gün dijitalleşmesine paralel olarak pazarlama yöntemlerinin de değişmeye başladığını söyledi. Firmaların artık tanıtımlarında geleneksel mecraların yanında online mecralara da yöneldiğinin altını çizen Tatlı, internetten yapılan reklamların son zamanlarda büyük artış gösterdiğini anlattı.

İnternetin En Büyük Pazarlama Mecrası: Google!

İnternetteki en büyük pazarlama mecrasının Google olduğunu dile getiren Tatlı, firmaların markalarını Google ADS reklamları ile tanıtarak satışlarını artırdıklarına vurgu yaptı. Ajans Bilge olarak profesyonel personelleriyle Google ADS kapsamında arama ağı reklamları, görüntülü reklamlar, alışveriş reklamları, video reklamlar ve evrensel uygulama reklamlarını en başarılı şekilde yaptıklarını vurgulayan Tatlı, geri dönüşüm analizleri ile de kampanyaları en başarılı şekilde yürüttüklerini vurguladı.

Google ADS’de reklam gösterildiğinde değil, reklamı görenler tıkladığında ücret ödendiği için büyük bir avantaj sağladığını ifade eden Tatlı, tıklama başı maliyetin ise anahtar kelimelerdeki rekabete göre değiştiğini belirtti.

Başarılı bir reklam kampanyası için anahtar kelimeler, yerleşimler, reklam sıralaması, teklifler ve kalite puanı gibi detayların önemli olduğunun altını çizen Tatlı, “Anahtar kelimeleriniz Google’de araması çok olan anahtar kelimeler ile örtüşmesi durumunda reklamlarınızın görünme olasılığı artar. Biz de profesyonel ekibimizle birlikte firma veya markaların reklamlarını en verimli şekilde Google’de yaparak satışları artırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ajans Bilge’nin verdiği hizmetler ve Google ADS reklamları ile ilgili bilgi almak için https://www.ajansbilge.com.tr internet adresini ziyaret edebilir veya bizleri arayabilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmakta ve kişisel verileriniz işlenmektedir. Detaylı bilgi almak ve kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenmek için Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikamız’ı inceleyin.