Anasayfa Medya Haberler Ajans Bilge, Google’da Firmanızı Daha Görünür Kılıyor
Google’da Firmanızı Daha Görünür Kılıyoruz | Ajans Bilge Sosyal Medyada Paylaş

Ajans Bilge, Google’da Firmanızı Daha Görünür Kılıyor

Ajans Bilge, firma veya işletmenizin Google yerel aramaları ve Google Haritalar'da hedef kitlenize daha fazla görünür olması için Google Benim İşletmem (Google My Business) ayarlamalarını başarıyla yaparak, sizleri rakiplerinizin bir adım önüne geçiriyor.

Ajans Bilge, profesyonel ekibiyle birlikte Adana’da firma veya işletmelere online ve offline reklamcılık hizmetleri veriyor. Firma veya işletmelerin Google Benim İşletmem Hesabı'nı da oluşturan Ajans Bilge, Google’nin navigasyon ürünü olan Google Haritalar'da işletmenizin onaylanması sürecini yönetip, firmanızın kurumsal imajını en iyi şekilde yapılandırıyor. Bu sayede firma veya işletmenizi yerel aramalarda ve Google Haritalar üzerinde daha görünür kılan Ajans Bilge, Google organik arama sonuçlarında sizleri daha rahat ulaşılabilir bir konuma getiriyor.

Benim İşletmem Hesabı İle Arama ve Haritalarda Öne Çıkıyorsunuz

Ajans Bilge olarak Google işletme hesabı açma, Google işletme ekleme, Google Haritalar’a reklam verme gibi ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden ajans ortaklarından Serap Tatlı, böylece işyerlerini dijital platformda daha görünür hale getirdiklerini söyledi. Firma veya işletmelerin Google Benim İşletmem hesabına kendilerini eklemeleri durumunda hem aramalarda hem de haritalarda daha görünür olduklarının altını çizen Tatlı, böylece sizin verdiğiniz hizmeti arayan veya sizlerin adreslerini bilmeyen müşterilerin sizlere daha kolay ulaşabileceklerine vurgu yaptı.

Hem halihazırdaki müşterilerin hem de potansiyel müşterilerin haritalar ve aramalar ile firma veya işletmenizle daha kolayca iletişim kurabileceklerini anlatan Tatlı, “Haritalara eklediğiniz konum veya telefon numaranız ile dijital dünyada daha görünür olacak böylece rakiplerinizden bir adım önüne geçeceksiniz. Ajans Bilge olarak firma veya işletmenize profesyonel elemanlarımızla en güzel hizmeti vererek sizleri dijital dünyada daha görünür kılıyoruz.” dedi.

Ajans Bilge, verdiği hizmetler ve Google Benim İşletmem hesabı açma konularında detaylı bilgi almak için ajansbilge.com.tr internet adresini ziyaret edebilir veya bizleri arayabilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmakta ve kişisel verileriniz işlenmektedir. Detaylı bilgi almak ve kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenmek için Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikamız’ı inceleyin.