Anasayfa Medya Haberler Ajans Bilge, Özel Günlerinizi Unutulmaz Kılıyor!
Ajans Bilge, Özel Günlerinizi Unutulmaz Kılıyor! | Ajans Bilge Sosyal Medyada Paylaş

Ajans Bilge, Özel Günlerinizi Unutulmaz Kılıyor!

Ajans Bilge, Türkiye'nin dört bir tarafında doğum günü, sünnet düğünü, mezuniyet, nişan, kına ve Vip düğün gibi özel günlerinizi unutulmaz kılıyor.

Adana merkezli olarak 2007 yılından beri hizmet veren Ajans Bilge, en özel günlerinizi Türkiye’nin ünlü sanatçılarını sahneye çıkararak unutulmaz kılıyor. Bugüne kadar onlarca organizasyon ile en özel günlerinizde sizleri yalnız bırakmayan Ajans Bilge, asla unutulmayacak ve tekrarı olmayacak bu günleri en kaliteli hizmeti ile ölümsüzleştiriyor.

En özel günlerinizi, isteğinize bağlı sanatçılar ve göz kamaştıracak süslemelerle adeta bir rüyaya çeviren Ajans Bilge, alanında uzman ekibiyle sizleri ayrıntılardan kurtararak güzel anılar biriktirmenizi sağlıyor.

Bilge Canbaz ile birlikte Ajans Bilge’yi kurup bu günlere getiren Serap Tatlı, ajans olarak Vip düğün, kına, nişan, sünnet düğünü, doğum günü ve mezuniyet gibi en özel günleri en kaliteli hizmet ve en özel anılarla unutulmaz hale getirdiklerini söyledi. Kadın elinin değdiği yerin güzelleşeceği bilinciyle yola çıktıklarını ve şimdiye kadar yüzlerce program ile müşterilerine unutamayacakları anılar biriktirdiklerini anlatan Tatlı, her türlü organizasyonda en kaliteli ve özel hizmetler verdiklerini dile getirdi.

İstenilmesi halinde Türkiye’nin en ünlü sanatçılarını sahneye çıkararak özel günleri daha eğlenceli ve unutulmaz hale getirdiklerini ifade eden Tatlı, “Yıldız Tilbe’den Bülent Ersoy’a, Demet Akalın’dan Edis’e kadar çok sayıda sanatçının menajerliğini yapıyoruz. Ajans Bilge olarak Vip düğün, kına, nişan, sünnet düğünü, doğum günü ve mezuniyet gibi organizasyonlarınızda işin planlanmasından faaliyete geçirilmesine kadar her aşamasında sorumluluğu üstlenip en özel hizmeti veriyoruz. Sizler de arkanıza yaslanarak keyfini çıkarıyorsunuz. Gelin, masalınızı birlikte organize edelim.” ifadelerini kullandı.

Ajans Bilge’nin özel günlerde düzenlediği kutlamalar, menajerliğini yaptığı sanatçılar, düzenlediği organizasyonları görmek, organizasyonlarınıza yönelik sanatçı talepleriniz için ajansbilge.com.tr/organizasyon adresini ziyaret edebilir veya bizleri arayabilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmakta ve kişisel verileriniz işlenmektedir. Detaylı bilgi almak ve kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenmek için Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikamız’ı inceleyin.