Anasayfa Medya Haberler Ajans Bilge, Profesyonel SEO Optimizasyonu ile Aramalarda Firmanızı Üst Sıralarda Gösteriyor
Aramalarda Firmanızı Üst Sıralarda Gösteriyor | Ajans Bilge Sosyal Medyada Paylaş

Ajans Bilge, Profesyonel SEO Optimizasyonu ile Aramalarda Firmanızı Üst Sıralarda Gösteriyor

Günümüzde internetin yaygınlaşmasıyla birlikte firma veya markalar da pazarlama stratejilerinde dijital pazarlama kampanyalarına ağırlık vermeye başladı. Hedef kitlelerine Google ve sosyal medyadan ulaşmak isteyen firma veya markalar, bu mecralardaki tanıtımlar için önemli miktarda bütçe ayırıyor. Peki reklama çıkmadan marka, ürün veya internet sitenizin aramalarda ön plana çıkması için bir çalışma yapıyor musunuz? Cevabınız ‘hayır’ ise haberimiz tam da size göre…

Arama Motoru Optimizasyonu Nedir?

Marka, ürün veya internet sitenizin Google aramalarda üst sıralarda çıkması için yapılan arama motoru optimizasyonuna SEO yani Search Engine Optimization denilmektedir. Kullanıcılar arama motorunda kelime araması yaparken, Google’nin robotları bütün veri tabanını tarayarak SEO’su en iyi internet sitelerini kullanıcının önüne çıkarmaktadır. SEO ise mantık olarak milyonları bulan bu veri tabanında Google’nin istediği şekilde internet sitenizi optimize ederek rakiplerinizin önüne geçmenizi sağlamaktadır. Google robotları kelime aramalarında sayfa taraması yaparken sayfaların kurallara uygun düzenlenip düzenlenmediğini araştırır. Uygun bir optimizasyon yapılmış, isabetli anahtar kelimeler tespit edilmişse sitenizi belirli bir süre sonra aramalarda üst sıralarda göstermeye başlar.

SEO Optimizasyonu, Google Aramaları İçin Önemli

Adana’da reklam ve organizasyon alanında hizmet veren Ajans Bilge de profesyonel ekibiyle firma veya markanızı dijital dünyada en etkili şekilde tanıtarak sizleri daha görünür kılıyor. Etkili kelime hedeflemeleri ile SEO altyapınızı Google’nin istediği niteliklere getiren Ajans Bilge; firma, marka veya internet sitenizi Google aramalarda üst sıralarda görünmesi için gerekli optimizasyonları profesyonel bir şekilde yapıyor.

SEO çalışmaları öncesi ilk olarak mevcut sitenizin analizini yapan Ajans Bilge’nin profesyonel ekibi, hem mobil hem de web tarayıcılarda site açılış hızınızı artıyor, ardından rakip, sektör ve anahtar kelimelerini seçtikten sonra sitenizin uyumu ve dış bağlantı (backlink) ayarlarını düzelterek web sitenizi aramalarda üst sıralara taşıyoruz. Ajans Bilge, markanıza sektörünüze en uygun SEO çalışmaları yaparak sizi görünür kılıyor.

Sizler de marka ve hizmetlerinizin dijital dünyada rakiplerinizden bir adım öne geçmesini, internet sitenizin Google aramalarında rakiplerinizin önüne geçerek hedef kitlenize gösterilmesini istiyorsanız Ajans Bilge’nin profesyonel SEO hizmetini görmeye davet ediyoruz.

Ajans Bilge, SEO optimizasyonu çalışmaları ile ilgili bilgi almak için bizi arayabilir veya https://www.ajansbilge.com.tr adresli internet sitemizi inceleyebilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmakta ve kişisel verileriniz işlenmektedir. Detaylı bilgi almak ve kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenmek için Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikamız’ı inceleyin.