Anasayfa Medya Haberler Ünlü Sanatçılar ile Festivaller Renkleniyor
Ünlü Sanatçılar ile Festivaller Renkleniyor | Ajans Bilge Sosyal Medyada Paylaş

Ünlü Sanatçılar ile Festivaller Renkleniyor

Ajans Bilge, yurdun dört bir yanında kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen festival gibi her türlü etkinliklerde Türkiye’nin ünlü sanatçılarını vatandaşlarla buluşturuyor.

Adana merkezli hizmet veren Ajans Bilge, belediyeler, üniversiteler, dernekler, vakıflar tarafından düzenlenen her türlü festivallerde Türkiye’nin ünlü şarkıcılarına vatandaşlarla buluşturuyor. Düzenlediğiniz festivalleri konsepti, atmosferi ve kalitesiyle yıllar geçse de hafızalardan silinmez hale getiren Ajans Bilge, vatandaşların unutulmaz anılar biriktirmesini sağlıyor.

Türkiye’nin her yerindeki üniversite ve belediye şenlikleri, dernek, vakıf ve otel etkinlikleri, gençlik festivalleri, üniversite festivalleri, belediye festivalleri, tarım ürünü festivalleri ve şenliklerin organizasyonunu başarı ile üstlenen Ajans Bilge, Türkiye’nin en önemli sanatçı ajanslarından olan Şen Ajans’ın da Çukurova yetkili ajansı olarak ünlü sanatçıları festivallerde sahneye çıkarıyor.

Yıldız Tilbe’den Bülent Ersoy’a, Demet Akalın’dan Edis’e kadar çok sayıda sanatçının menajerliğini yapan Ajans Bilge, festivallerinizin organizasyonundan faaliyete geçirilmesine kadar her aşamasında sorumluluğu üstlenerek en güzel organizasyonlar sağlıyor.

Ajans Bilge’nin düzenlediği festivaller, menajerliğini yaptığı sanatçılar, festival sanatçıları, düzenlediği organizasyonları görmek, organizasyonlarınıza yönelik sanatçı talepleriniz için https://www.ajansbilge.com.tr/iletisim adresinden iletişim bilgilerimizi görüntüleyebilir ve bizleri arayabilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmakta ve kişisel verileriniz işlenmektedir. Detaylı bilgi almak ve kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenmek için Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikamız’ı inceleyin.