Anasayfa Medya Haberler Bir Şarkı İle Başlayan Bir Başarı Hikâyesi: Ajans Bilge!
Serap Tatlı ve Bilge Canbaz Başarı Hikayesi | Ajans Bilge Sosyal Medyada Paylaş

Bir Şarkı İle Başlayan Bir Başarı Hikâyesi: Ajans Bilge!

Ünlü sanatçıları Adana’ya getirip sahneye çıkararak büyük bir başarı elde eden Ajans Bilge’nin yolcuğu iki yakın arkadaşın bir şarkı dinlemesiyle başlıyor. Evde otururken Yıldız Tilbe’nin ‘Bal mısın, şeker misin?’ şarkısını dinlerken bir anda gelen bir ilhamla Yıldız Tilbe konseri düzenleme kararı alan Serap Tatlı ve Bilge Canbaz, İstanbul yolunu tutar. Uzun uğraşlar sonunda Tilbe ile anlaşıp Adana’ya getiren iki arkadaş, aradan geçen 13 yılda çok sayıda ünlü sanatçıyı Adanalılarla buluşturarak konser ve organizasyon alanında bir marka haline gelmeyi başardı.

İlk olarak 2007 yılında Yıldız Tilbe’yi Adana’da sahneye çıkaran iki arkadaşın birçok sanatçının menajerliğini yapan Şen Ajans’ın sahibi Haluk Şentürk ile tanışması ise adeta klasman atlamalarına vesile olur. Bu tarihten sonra Gülşen, Tan, Rober Hatemo, Demet Akalın konserlerini düzenleyerek Adana’da ilkleri yaşatan iki arkadaş, 2012 yılında ise adeta zirveye ulaşır. İki arkadaşın Türk müziğinin divası Bülent Ersoy’u 23 yıl aradan sonra Adana’ya gelmeye ikna etmesi ise şehirde adeta olay olur ve Ajans Bilge ismi her kesim tarafından duyulur.

Reklamcılık İle Yelpazesini Genişletti

Aradan geçen yıllarda Ebru Gündeş, Sibel Can, Selami Şahin, Aşkın Nur Yengi, Cengiz İmren, Linet ve Haktan gibi çok sayıda ünlü sanatçıyı Adana’da sahneye çıkaran Ajans Bilge, 2014 yılında ise gelen yoğun talepler üzerine yelpazesini genişleterek reklamcılık sektörüne de yelken açtı. Başta açık hava reklamları olmak üzere her türlü reklamcılık faaliyeti, tanıtım, promosyon ve matbaa baskı işleri ile de hizmet vermeye başlayan Ajans Bilge, 2020 yılının başında ise faaliyetlerine Online Reklamcılık’ı da ekledi.

Online Reklamlar İle Markalara Değer Katıyor

Alanında uzman ve profesyonel personeller ile firmaların dijital reklam kampanyalarını yürütmeye başlayan Ajans Bilge, Google ADS, Sosyal Medya Reklamcılığı ve Yönetimi, SEO çalışmaları, web sitesi tasarımı, sahibinden.com reklam çalışmalarını en verimli ve geri dönüşümü yüksek kampanyalarla yürüterek firmalarına değer katıyor.

Organizasyon ve reklamcılık çalışmalarının yanı sıra firmaların kurumsal kimlik oluşturma süreçlerini de yöneten Ajans Bilge, firmaların logo çalışmalarından yazılı her türlü evraklarının basımına, dijital materyallerden kurumun iç ve dış görsellerine kadar kurumsal kimliğini oluşturarak imaj çalışmalarına da katkı sağlıyor.

Ajans Bilge, düzenlediği konser organizasyonları, hizmet verdiği sanatçılar, online ve offline reklamcılık faaliyetleri ile ilgili hizmet almak için arayabilir veya https://www.ajansbilge.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmakta ve kişisel verileriniz işlenmektedir. Detaylı bilgi almak ve kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenmek için Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikamız’ı inceleyin.