Anasayfa Medya Haberler Organizasyon İşlerinde Ajans Bilge Farkı
Organizasyon İşlerinde Ajans Bilge | Ajans Bilge Sosyal Medyada Paylaş

Organizasyon İşlerinde Ajans Bilge Farkı

Ajans Bilge, konser, festival, düğün ve özel günlerde en kaliteli organizasyonlarla organizasyonlarınızı unutulmaz kılarak farkını gösteriyor.

Adana’da 2007 yılından beri organizasyon ve reklamcılık hizmetleri sunan Ajans Bilge, en kaliteli ve özel eğlencelerle organizasyonlarınızı unutulmaz kılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında her türlü organizasyondan ünlü sanatçıların sahne aldıkları konserlere, festivallerden düğün, nişan, kına gibi en özel günlerinize özel hazırladığı farklı ve eğlenceli konseptlerle müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutan Ajans Bilge, bu alandaki başarısıyla Türkiye’nin en önemli organizasyon şirketlerinden biri haline geldi.

Ajans Bilge ortaklarından Serap Tatlı, yaklaşık 14 yıllık süreçte yüzlerce organizasyonu başarıyla gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Türkiye’nin en önemli sanatçılarının düzenledikleri konserlerde Türk halkıyla buluştuğunun altını çizen Tatlı, eğlence sektörüne yön verdiklerini anlattı. Bülent Ersoy’dan Yıldız Tilbe’ye, Edis’ten Demet Akalın’a kadar Türkiye’nin en önde gelen sanatçılarının Ajans Bilge organizasyonlarında sahneye çıktıklarını ifade eden Tatlı, “Ajans olarak her türlü konser, festival, VİP düğün, nişan, sünnet, mezuniyet gibi organizasyonlarında işin planlanmasından faaliyetine kadar her aşamada kaliteden ödün vermeden en güzel ve özel hizmeti sağlıyoruz. Bütün organizasyonlarınızı adeta bir rüyaya çevirerek keyifli anılar biriktirmenizi sağlıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmakta ve kişisel verileriniz işlenmektedir. Detaylı bilgi almak ve kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenmek için Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikamız’ı inceleyin.