Anasayfa Medya Haberler Yıldız Sanatçılar ile Adana'da Konserler
Yıldız Sanatçılar ile Adana'da Konserler | Ajans Bilge Sosyal Medyada Paylaş

Ajans Bilge, Yıldız Sanatçıları Adanalılarla Buluşturuyor

Adana merkezli organizasyon ve reklamcılık hizmetleri veren Ajans Bilge, bünyesindeki sanatçılarla Türkiye’nin dört bir yanındaki program, organizasyon ve festivalde eğlence sektörüne yön veriyor.

Çok sayıda ünlü sanatçının menajerliği yapan Şen Ajans'ın Çukurova'da yetkili ajansı olan Ajans Bilge, kurum ve kuruluş veya vatandaşların talepleri doğrultusunda özel günler veya organizasyonlarda Türkiye’nin en ünlü şarkıcılarını sizlerle buluşturuyor. İlk olarak Yıldız Tilbe’yi Adanalılarla buluşturarak konserler maratonuna başlayan Ajans Bilge, 2012 yılında uzun yıllardır Adana’ya gelmeyen Bülent Ersoy’u sahneye çıkararak kamuoyunda konuşulur oldu. O günden beri Demet Akalın’dan Edis’e, Gülşen’den Rober Hatemo’ya, Linet’ten Hadise’ye kadar çok sayıda sanatçı ile Adana’da konser denilince akla gelen firma olmayı başardı.

Şen Ajans’ın Çukurova Yetkili Ajansı

Bilge Canbaz ile birlikte Ajans Bilge’yi marka haline getiren Serap Tatlı, ajans olarak açılıştan konsere her türlü etkinliğe Türkiye’nin ünlü sanatçılarını getirip sahneye çıkardıklarını söyledi. Şen Ajans’ın Çukurova’da yetkili ajansı olduklarının altını çizen Tatlı, Şen Ajans ile birlikte Aleyna Tilki, Aşkın Nur Yengi, Ayla Çelik, Ayşe Hatun Önal, Betül Demir, Bülent Ersoy, Ceylan, Demet Akalın, Didem, Edis, Emir, Gökhan Özen, Gülşen, Hadise, Linet, Muazzez Ersoy, Rober Hatemo, Seccad Mehmedi, Sinan Özen, Tan Taşçı, Yıldız Tilbe ve Zeynep Dizdar’ın menajerliğini üstlendiklerini sözlerine ekledi.

Ajans Bilge’nin menajerliğini yaptığı sanatçılar, düzenlediği organizasyonları görmek, programlarınıza yönelik sanatçı talepleriniz için https://www.ajansbilge.com.tr/ internet sitemizi ziyaret edebilir veya bizleri arayabilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmakta ve kişisel verileriniz işlenmektedir. Detaylı bilgi almak ve kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenmek için Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikamız’ı inceleyin.